Bun venit la Pensiunea Serana

Despre noi

SERANA

Pensiune&Restaurant

Pensiunea Restaurant Serana este situată în județul Prahova, orașul Azuga, în apropierea pârtiei de schi Sorica.

Iubitorii de munte si aer curat ar trebui să includă pensiunea noastră în circuitul lor, fiind un loc în care atmosfera este prielnică și prietenoasă.

Vă punem la dispozitie un număr de 6 camere duble, 2 camere triple și 2 camere duplex, toate dotate cu băi proprii, tv, cablu.Printre multe alte pensiuni din Prahova, pensiunea Serana din Azuga oferă cazare la cele mai înalte standarde cu un raport calitate-preț incontestabile.

Stațiunea climaterică Azuga este localizată pe cursul superior al Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, la o altitudine medie de 920 m. Așezarea s-a numit ințial „Intreprahove” și a fost declarată oraș în anul 1948. Având un climat tonic-stimulant, aer curat, ozonizat, stațiunea se recomandă pentru tratarea nevrozelor astenice, a stărilor de debilitate, a surmenajului fizic și intelectual. Aceasta stațiune este un important punct de plecare spre cabanele din Munții Bucegi și Baiului.

Principalul obiectiv turistic este domeniul schiabil, care dispune de dotări moderne. Azuga se poate mândri cu prima pârtie de schi din România omologată de Federaţia Internaţională de Ski – pârtia Sorica. Din acest motiv, dar şi datorită investiţiilor masive în infrastructura de turism care au avut loc în ultima perioadă, Azuga s-a dezvoltat vizibil.

RESTAURANT

La parterul pensiunii se află restaurantul propriu cu o capacitate de 52 de locuri în interior precum și 20 de locuri pe terasă( vara), unde vă oferim o atmosferă relaxantă, preparate atât din bucătăria tradițională și internațională dar și un personal prietenos și amabil. Pensiunea și restaurantul sunt recent renovate, gata să-și primească cu drag oaspeții.